Prioriterar ni er kundservice?

Det viktigaste som ni kan göra för att ert företag ska växa , är att satsa på ett fantastisk  kundbemötande och en enastående kundservice, Men hur gör man det? Att ge bra kundservice är för många företag ingen lätt uppgift och tyvärr inget man lägger tid på att utveckla och förbättra.  I dag är kraven högre än någonsin på kundservice och helt avgörande om kunden väljare att fortsätta som kund hos er . Tycker du som många andra att det är tidskrävande och att du hellre vill slippa kunder som klagar och att svara på  samma frågor och informera kunder som missförstår det du säger?

Ingen fara ! Vi hjälper dig!

 

 

Vad är viktigast för oss?

Att du blir nöjd såklart!
Vi är en digital marknadsförings byrå som riktar oss till företag i skönhetsbranschen och e-handel av den anledning att vi har flera års erfarenhet inom branschen och vi kan den bäst. Vi ser till att ni når ert företags digitala potential inom marknadsföring, försäljning kundservice. email marknadsföring, digitalisering med chatbots på era sociala kanaler , ehandel, webbshop, messenger

Det här kan vi göra för er

Marknadsföring

Låt oss hjälpa er med E -post marknadsföring och innehålls content. E-postmarknadsföring handlar om att kommunicera med era kunder via email som kan vara intresserade av att köpa era produkter och tjänster. Syftet med marknadsföring via e-post är att skapa förtroende, försäljning och bygga varumärke.  E-postmarknadsföring består av epost utskick med, kampanjer, nyheter och information om ditt företag. Dessa utskick ska innehålla någon form av värde för kunden. Vi hjälper företag inom hälsa och skönhetsbranschen med riktade E post marknadsföring, Vi skapar era inlägg på Instagram , Facebook, Blogg inlägg. Vi Skapar text och produktbeskrivning till e-handels butiker och webbsidor. Vi skapar text & bild till nyhetsbrev.mm.

Vi skapar eran personliga chatbot som jobbar 24/7 åt er utan att klaga!

Vi vet hur en salong eller annan typ av skönhetsföretag kan dra nytta av en skönhetsbot. Chatbots är idealiskt för skönhetsföretag av alla storlekar. Större varumärken som översvämmas av messenger meddelanden på Instagram, Facebook eller hemsidan kan använda en skönhets chatbot för att automatisera svara på vanliga frågor. Den kan också samla in data om potentiella kunder, skicka meddelande och även nyhetsbrev till användarna. Din skönhetsbot kan konvertera användare. Den kan också fungera som en mini CRM för att samla in, filtrera och exportera data om kunder som har engagerat sig med boten. Boten kommer alltid att vara tillgänglig för att chatta med dina kunder och erbjuda dem hjälp, dag som natt. Du kan dela information om nya produkter, försäljning, kuponger, och mer för att engagera era kunder Så här går det till när vi bygger eran chatbot. Först ta vi reda på vad ni vill att Chatboten ska ha för funktion. Sedan tar vi reda på vilken känsla och personlighet ni vill att eran bot ska ha och bygger den efter det. Det tar ungefär 6 månader i de flesta fall tills boten kan svara på de flesta frågor och fungera som den ska. Vi tar hand om att bygga den och trimma den tills den är som ni vill ha den.

Vad mer kan vi hjälpa er med

Några ord från en befintlig kund

” För ett litet företag  som vi är det inte lätt med marknadsföring och det är oftast mycket kostsamt. Att välja rätt marknadsförings strategi och att ha en bra kundservice i alla led  är inte lätt om man inte har en oändliga  marknadsföringsbudget. Då behöver man någon som kan branschen  till en rimlig kostnad.  Zmartchat har gjort ett enastående jobb och de är alltid tydliga i sin kommunikation och lätta att ha att göra med och förklara saker så att man förstår utan att krångla till det, Det uppskattar vi! Vi har fått så många nya kunder och våra befintliga köper mer av oss nu en tidigare. Vi såg resultat redan efter första månaden. Vi Rekommenderar att ni testar Zmartchat , Ni har inget att förlora, bara att vinna! och man behöver inte binda upp sig på något långt kontrakt.

kristinas hudvårdssalong

Vilka är vi

Med över 30 år i skönhetsbranschen förstår vi de utmaningar som små till medelstora företag står inför inom digital marknadsföring, automatisering, social kanaler , kundservice. Om man vill växa som små & medelstort företag så behöver man känna till dessa strategier. Vi förstår att det inte är lätt! Kontakta oss så löser vi det!

© copyright Zmartchat 2021

Kontakta Oss

Email info@zmartchat.com

Follow Us

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *