Content Marknadsföring

Zmartbot erbjuder företag i skönhetsbranschen hjälp med Content marketing & digital marknadsföring

Vad tycker era kunder om er?

Vad era kunder säger om er har stor betydelse för hur framgångsrikt ert företag är. Se till att era kunder älskar er! 

Försäljning

Låt en Chatbot ta hand om era kunder när ni sover. Vi  automatiserar eran försäljning. Vi skapar din personliga Chatbot som sköter din försäljning 24/7. Fråga oss hur så berättar vi mer.

Kundservice

 Vi förstår betydelsen av en kundtjänst i topp klass och vi ser till att ni får det. Vi automatiserar era processer, Fråga oss hur?

Chatbot

 Skönhetsföretag av alla storlekar kan automatisera svar på vanliga frågor med chatbot. Den kan också samla in data om potentiella kunder, skicka information om nya produkter, ta hand om försäljning och engagera era kunder på olika sätt.

Content

Vi ta hand om eran Copywriting. Vi skriver produktbeskrivningar till E-handel, webbsidor. Vi skriver er blogg, nyhetsbrev, bilder, videon och text till Instagram, Facebook och Youtube.

Det här kan vi hjälpa er med

En av våra kunder berättar hur de lyckats öka omsättningen i sin webbshop

” Digital marknadsföring och automatisering är inte lätt att vet hur man ska göra. Team Zmartbot har varit helt enastående! Tydlig i kommunikationen och tydlig strategi. Tack vare proffsiga produktbeskrivningar. content, video och bilder till Instagram, Facebook och Youtube så har vi lyckats öka vår omsättning i vår webbshop med 300%.Tack så jätte mycket! Rekommenderar Zmartbot ”

KristinaS. hudvård

Är du redo att ta nästa steg att automatisera era processer inom digital marknadsföring?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation om vad vi kan göra för er. Vi har inga bindningstider och inga dolda avgifter. Så vad väntar ni på? Kontakta oss idag och får fart på er försäljning! 

Contact Us

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha mer info.

Götgatsbacken 22, 118 46 Stockholm

info@zmartbot.se
+46(o)79 336 44 89

I© copyright zmartbot 2021